Over Noordhof

/Over Noordhof
Over Noordhof 2018-09-10T14:26:52+00:00

Mogen we ons even voorstellen

Noordhof Advocatuur

Gedreven, creatief en betrokken: dat zijn de eigenschappen die de medewerkers van Noordhof advocatuur kenmerken.

Noordhof advocatuur is gevestigd in het centrum van de stad Groningen (dichtbij de Westerhaven). Het is ons ideaal om kwalitatief goede rechtsbijstand en juridisch advies voor iedereen toegankelijk te maken. Laagdrempeligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij onderstrepen onze maatschappelijke betrokkenheid door het verlenen van pro deo rechtsbijstand (door de overheid gefinancierde rechtsbijstand). Bovendien werken wij met heldere afspraken en lage tarieven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk op basis van een vaste prijs te procederen.

Wij staan u uiteraard graag bij op het moment dat u verwikkeld bent geraakt in een juridisch conflict. Maar liever adviseren wij u voortijdig om een hoogoplopend en/of langdurig geschil te voorkomen. U vroegtijdig laten informeren over de juridische (on)mogelijkheden is hierbij van groot belang. Het kan zijn dat u daardoor een dure procedure voorkomt.

Komt u gerust langs voor een gratis kennismakingsgesprek aan de Zuiderkuipen 8.

Ons kantoor

Medewerkers

LEONARD NOORDHOF

In 1982 ben ik in de provincie Groningen geboren. Na een omtrekkende beweging rondom de stad Groningen ben ik bij het starten van mijn studie in het centrum van de stad woonachtig.

Aan de Rijksuniversiteit studeerde ik Nederlands recht met als specialisatie Bedrijfsrecht. Tijdens mijn studie heb ik ruime werkervaring opgedaan bij de juridische tak van Achmea en ben ik actief betrokken geweest bij een aantal commissies.

KRISTIANNE MEIJER

Kristianne Meijer is geboren in de provincie Groningen en kenmerkt zich als gedreven, zorgvuldig, luisterend en daadkrachtig.

In 2014 is Kristianne als hbo-stagiaire begonnen bij Noordhof advocatuur. Na haar meewerkstage is zij naast haar studie bij Noordhof advocatuur komen werken als administratief- en juridisch medewerkster. Kristianne is verantwoordelijk voor de financiële administratie en biedt juridische ondersteuning op verschillende rechtsgebieden. Kristianne heeft in 2015 haar hbo-rechten bachelor afgerond op de Hanzehogeschool in Groningen. Vervolgens heeft ze haar studie vervolgd op de Rijksuniversiteit Groningen. In mei 2018 heeft ze haar master Nederlands recht afgerond met de specialisaties Privaatrecht en Arbeidsrecht. Tijdens haar studie heeft ze meerdere masterclasses arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht gevolgd bij verschillende advocatenkantoren. In haar vrije tijd loopt ze graag hard, gaat ze naar de sportschool en brengt ze veel tijd door met vrienden. Kristianne haar interesse ligt vooral bij het civiele recht. Juridische problemen waar eenieder mee te maken kan krijgen zijn zaken die haar intrigeren. Cliënten een weg leiden door de juridische wetten en regels is een uitdaging die zij graag aan gaat. Zorgvuldigheid en duidelijkheid zijn kenmerken die zij belangrijk vindt. 'Als cliënt moet je weten waar je aan toe bent'.

AMY VAN DAM

Amy is sinds februari 2018 werkzaam als jurist bij Noordhof Advocatuur. Zij houdt zich voornamelijk bezig met zaken binnen het huurrecht en de algemene civiele praktijk.

Amy heeft in 2013 de studie Hbo rechten afgerond inclusief een honoursprogramma voor excellente studenten. Daarna heeft zij in 2017 haar master privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald. Tijdens haar studies is Amy actief geweest bij Civielrechtelijke Vereniging Diephuis tevens was zij voorzitter van het Groninger Civilistenblad. Zij heeft ruime werkervaring als freelance jurist en als jurist bij een grote rechtsbijstandverzekeraar en in de advocatuur. In haar vrije tijd brengt Amy tijd door bij de Jongeren Commerciële Club Groningen, reist zij graag en doet zij aan schilderen. Kenmerkend voor Amy is dat zij het belangrijk vindt dat de advocatuur voor iedereen toegankelijk is; ook voor mensen met een laag inkomen. Zij heeft een grote passie voor het recht en gaat daadkrachtig, creatief en invoelend te werk.

NINETTE WOUTERS

Ninette is sinds mei 2017 werkzaam als juridisch medewerker bij Noordhof Advocatuur. Zij houdt zich vooral bezig met huurzaken en administratieve werkzaamheden op het kantoor.

Na één jaar SJD te hebben gestudeerd werd het al snel duidelijk dat Ninette advocaat wil worden. Daarom is zij Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit van Groningen gaan studeren. Inmiddels zit zij in de eindfase van haar master Privaatrecht die zij voornamelijk heeft ingericht op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht. Tijdens haar studie heeft Ninette bij twee kantoren een studentstage gelopen, is zij vrijwilliger geweest bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel en heeft zij een half jaar in Canada gestudeerd. In haar vrije tijd loopt zij graag hard, speelt zij piano en doet zij aan Lindy Hop. Ninette heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel en staat altijd voor anderen klaar.

Bereikbaar via mobiel & WhatsApp.