Over Noordhof

/Over Noordhof
Over Noordhof2018-10-25T12:46:08+02:00

Mogen we ons even voorstellen

Noordhof Advocatuur

Gedreven, creatief en betrokken: dat zijn de eigenschappen die de medewerkers van Noordhof advocatuur kenmerken.

Noordhof advocatuur is gevestigd in het centrum van de stad Groningen (dichtbij de Westerhaven). Het is ons ideaal om kwalitatief goede rechtsbijstand en juridisch advies voor iedereen toegankelijk te maken. Laagdrempeligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij onderstrepen onze maatschappelijke betrokkenheid door het verlenen van pro deo rechtsbijstand (door de overheid gefinancierde rechtsbijstand). Bovendien werken wij met heldere afspraken en lage tarieven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk op basis van een vaste prijs te procederen.

Wij staan u uiteraard graag bij op het moment dat u verwikkeld bent geraakt in een juridisch conflict. Maar liever adviseren wij u voortijdig om een hoogoplopend en/of langdurig geschil te voorkomen. U vroegtijdig laten informeren over de juridische (on)mogelijkheden is hierbij van groot belang. Het kan zijn dat u daardoor een dure procedure voorkomt.

Komt u gerust langs voor een gratis kennismakingsgesprek aan de Zuiderkuipen 8.

Ons kantoor

Medewerkers

LEONARD NOORDHOF

In 1982 ben ik in de provincie Groningen geboren. Na een omtrekkende beweging rondom de stad Groningen ben ik bij het starten van mijn studie in het centrum van de stad woonachtig.
Aan de Rijksuniversiteit studeerde ik Nederlands recht met als specialisatie Bedrijfsrecht. Tijdens mijn studie heb ik ruime werkervaring opgedaan bij de juridische tak van Achmea en ben ik actief betrokken geweest bij een aantal commissies.

NINETTE WOUTERS

Ninette is sinds mei 2017 werkzaam als juridisch medewerker bij Noordhof Advocatuur. Zij houdt zich vooral bezig met huurzaken en administratieve werkzaamheden op het kantoor.
Na één jaar SJD te hebben gestudeerd werd het al snel duidelijk dat Ninette advocaat wil worden. Daarom is zij Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit van Groningen gaan studeren. Inmiddels zit zij in de eindfase van haar master Privaatrecht die zij voornamelijk heeft ingericht op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht. Tijdens haar studie heeft Ninette bij twee kantoren een studentstage gelopen, is zij vrijwilliger geweest bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel en heeft zij een half jaar in Canada gestudeerd. In haar vrije tijd loopt zij graag hard, speelt zij piano en doet zij aan Lindy Hop. Ninette heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel en staat altijd voor anderen klaar.

Bereikbaar via mobiel & WhatsApp.